Soproni vendégek az olvasóegyletben
2024. 03. 08.

Az agyagosszergényi Közi Horváth József Népfőiskola olvasóegyletének márciusi rendezvényén a Soproni Füzetek legutóbbi, 2023. évi kiadását mutatták be.

Soproni vendégek az olvasóegyletben

A művészeti antológia Sopron kulturális és művészeti életének egy szeletét tárja a nagyközönség elé, ebből adott ízelítőt T. Horváth József, Schey Andrásné és Jacsó Erika egy zenés, irodalmi összeállítás keretében. Az antológia szerkesztője, T. Horváth József beszélt a kötet összeállításának munkafázisairól. Elmondta, hogy az irodalmi alkotások mellett igyekeznek egyéb művészeti ágaknak is teret adni.

- Jó hangulatú és színvonalas volt a rendezvény. Olvasóegyletünk tagjai örömmel vitték haza az antológia legutóbbi számát, a vendégeinkkel pedig megbeszéltük, hogy a későbbiekben akár több közös programot is szervezhetünk. Nyitottak rá például, hogy az őszi művészeti fesztiválunkon is részt vegyenek - mondta el Magyarász Eszter, az olvasóegylet titkára. Azt is megtudtuk tőle, hogy az egylet tavaly januárban alakult mintegy húszfős létszámmal és minden hónap első szerdáján tartják az összejövetelüket.

Forrás: kisalfold.hu